L’ Agència Catalana de Seguretat Alimentària ha publicat una infografia molt útil sobre com fer servir el lleixiu per la desinfecció de vegetals a la restauració .

La desinfecció de vegetals amb lleixiu és una pràctica recomanada en la restauració per reduir-ne la presència potencial de patògens. Aquesta infografia dona consells pràctics per a una dosificació i utilització correcta i eficaç del lleixiu en la desinfecció de vegetals.

Poder trobar aquest infografia en el següent enllaç:

http://acsa.gencat.cat/ca/eines_i_recursos/material_divulgatiu/infografies/com-fer-servir-el-lleixiu-per-la-desinfeccio-de-vegetals-a-la-restauracio/

Categories: Recomanacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies