L’ Agència Catalana de Seguretat Alimentària ha publicat una infografia molt útil sobre com fer servir el lleixiu per la desinfecció de vegetals a la restauració .

La desinfecció de vegetals amb lleixiu és una pràctica recomanada en la restauració per reduir-ne la presència potencial de patògens. Aquesta infografia dona consells pràctics per a una dosificació i utilització correcta i eficaç del lleixiu en la desinfecció de vegetals.

Poder trobar aquest infografia en el següent enllaç:

http://acsa.gencat.cat/ca/eines_i_recursos/material_divulgatiu/infografies/com-fer-servir-el-lleixiu-per-la-desinfeccio-de-vegetals-a-la-restauracio/

Categories: Recomanacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Entrades relacionades

Recomanacions

Consells als consumidors per les festes nadalenques

Amb motiu de les festes nadalenques podeu trobar al al nostre web uns consells recordatoris adreçats als consumidors

Recomanacions

ACSA Informa: protegeix-te de les toxiinfeccions alimentàries.

Al Web de l’ACSA hi ha recomanacions per evitar les toxiinfeccions alimentàries a l’àmbit de la llar, el risc de les quals augmenta en èpoques de calor.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies