La llet crua té virtuts com ara el sabor, la textura o l’olor. Alhora, suposa un vincle molt directe amb els bons ramaders, perquè només les granges que reuneixen un seguit de requisits de sanitat animal i higiene en les instal·lacions de munyida la poden vendre.

Tot i això, la llet crua, per l’especial composició que té, pot contenir bacteris perjudicials per a la salut, especialment Salmonel·la, Campylobacter i Escherichia coli.

El  19 de juliol es va publicar el Decret 163/2018, de 17 de juliol, de venda directa de llet crua de vaca. Per tal de garantir el consum segur d’aquest aliment us hi enviem aquesta informació  perquè ens ajudeu a fer la difusió d’aquests Consells sobre el consum de llet crua adreçats al consumidor que trobareu en aquest enllaç

Categories: Actualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Entrades relacionades

Actualitat

25 anys de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya.

El 4 d'octubre de 2018 es va celebrar al Palau de Pedralbes l'acte de commemoracio dels 25 anys de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya.

Actualitat

1er Congrés de Mediació en Salut

La Societat Catalana de Mediació en Salut (en endavant SCMS), organitza el Primer Congrés estatal de Mediació en Salut, que tindrà lloc a Barcelona els dies 7 i 8 del mes de juny de 2018. Llegiu més…

Actualitat

PIMEC i L’ACPB SIGNEN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

PIMECOMERÇ i l'ACPB signen un conveni de col·laboració que té com a principal objectiu mantenir una comunicació fluida entre ambdues entitats per traçar plans d’actuació compartits que fomentin el consum conscient i responsable i l’impuls del comerç local i de proximitat català

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies