La llet crua té virtuts com ara el sabor, la textura o l’olor. Alhora, suposa un vincle molt directe amb els bons ramaders, perquè només les granges que reuneixen un seguit de requisits de sanitat animal i higiene en les instal·lacions de munyida la poden vendre.

Tot i això, la llet crua, per l’especial composició que té, pot contenir bacteris perjudicials per a la salut, especialment Salmonel·la, Campylobacter i Escherichia coli.

El  19 de juliol es va publicar el Decret 163/2018, de 17 de juliol, de venda directa de llet crua de vaca. Per tal de garantir el consum segur d’aquest aliment us hi enviem aquesta informació  perquè ens ajudeu a fer la difusió d’aquests Consells sobre el consum de llet crua adreçats al consumidor que trobareu en aquest enllaç

Categories: Actualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies