La llet crua té virtuts com ara el sabor, la textura o l’olor. Alhora, suposa un vincle molt directe amb els bons ramaders, perquè només les granges que reuneixen un seguit de requisits de sanitat animal i higiene en les instal·lacions de munyida la poden vendre.

Tot i això, la llet crua, per l’especial composició que té, pot contenir bacteris perjudicials per a la salut, especialment Salmonel·la, Campylobacter i Escherichia coli.

El  19 de juliol es va publicar el Decret 163/2018, de 17 de juliol, de venda directa de llet crua de vaca. Per tal de garantir el consum segur d’aquest aliment us hi enviem aquesta informació  perquè ens ajudeu a fer la difusió d’aquests Consells sobre el consum de llet crua adreçats al consumidor que trobareu en aquest enllaç

Categories: Actualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Entrades relacionades

Actualitat

Presentació de resultats de l’enquesta d’hàbits de consum, 2018

La Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació assisteix a la presentació de resultats de l'enquesta d'hàbits de consum, 2018 a Madrid, a la seu del Consell Econòmic i Social.

Actualitat

IV Jornada sobre hàbits dels consumidors

El passat 16 de novembre de 2018, es va celebrar al Centre Econòmic i Social CES, la IV Jornada sobre hàbits dels consumidors que durant tot aquest 2018 la MPAC ha preparat.

Actualitat

25 anys de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya.

El 4 d'octubre de 2018 es va celebrar al Palau de Pedralbes l'acte de commemoracio dels 25 anys de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies