Al Web de l’ACSA hi ha recomanacions per evitar  les toxiinfeccions alimentàries a l’àmbit de la llar, el risc de les quals  augmenta en èpoques de calor. Tota la informació en el enllaç següent:

http://acsa.gencat.cat/ca/detall/Protegeix-te-de-les-toxiinfeccions-alimentaries

Les elevades temperatures de l’estiu i el temps transcorregut entre que es prepara el menjar i es consumeix poden afavorir el creixement microbià i causar una toxiinfecció alimentària (TIA): una malaltia provocada per la ingesta d’aliments contaminats amb microorganismes patògens o les seves toxines.

Per això, l’estiu és l’època més crítica pel que fa a la incidència de les TIA. Mantenir la cadena del fred des de l’elaboració dels aliments fins a l’hora de consumir-los i respectar les normes d’higiene durant la preparació i la conservació del menjar ajuda a garantir la seguretat dels aliments.

Categories: Recomanacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Entrades relacionades

Recomanacions

Consells als consumidors per les festes nadalenques

Amb motiu de les festes nadalenques podeu trobar al al nostre web uns consells recordatoris adreçats als consumidors

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies